Celali: İsrail yaptıklarının karşılığını alacak

Celali: İsrail yaptıklarının karşılığını alacak

İran İslam Cumhuriyeti’nin Moskova büyükelçisi Rus medyasına verdiği röportajda “İsrail, yaptıklarının karşılığını alacak.” dedi.

İranpress Haber Ajansı’nın bildirdiğine göre Kazım Celali, “Tass” haber ajansına verdiği röportajda, Katar’da Gazze ateşkesine ilişkin yeni tur müzakerelerin eşiğinde Siyonist rejime yanıt planından vazgeçilmesi ihtimali konusunda, “İslam inkılabının büyük liderinin dökülen kana verilecek karşılık ile ilgili sözleri ve İran tarafının yaklaşımı, bu karşılığın izleneceğini gösteriyor” dedi.

Celali TASS haber ajansına şunları söyledi: “Bir cevap olacak ama bunun ne zaman yapılacağını tam olarak bilmiyoruz. Her durumda İran İslam Cumhuriyeti her zaman her türlü saldırıya karşı çıkmaya hazırdır, İsrail’e de karşılık vereceğiz.”

İran büyükelçisi Rus medyasına açıklamasının bir başka bölümünde, İran ile Rusya arasında kapsamlı stratejik işbirliğine ilişkin anlaşma taslağının iki ülke cumhurbaşkanları tarafından incelenmekte olduğunu ve yakın gelecekte imzalanacağını söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eighteen − 5 =