Bugün İsrail’in Refah’taki Yeni Katliamı!/Video

Bugün İsrail’in Refah’taki Yeni Katliamı!/Video

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Refah Krizi komitesi, Siyonist rejim’in Refah’ta bulunan El-Mawasi bölgesinde yeni bir katliam gerçekleştirğini ve bunun sonucunda onlarca savunmasız sivil şehit ve yaralandığını bildirdi.

Habere göre, Komite, bu suçun ayrıntılı açıklamasında şunları söyledi: “İşgal güçleri, Refah şehrinin batısında bulunan bu bölgede yaşayan mültecilerin çadırlarını bombalayarak 21 Filistinlinin ölümü ve yaralanmasıyla sonuçlanan yeni bir katliam gerçekleştirdi. Çoğu kadın ve çocuk olmak üzere 10’u kişi olmak üzere 64 kişi de çok ağır yaralandığını bildirdi.”

Bugün yaşananlara değinen Refah vilayetinin kriz komitesi, bunun Siyonist işgallerin terör siciline eklenen yeni bir savaş suçu ve soykırım olduğunu vurgulayarak, Arap ve Müslüman milletlerine ve özgür halklara çağrıda bulundu.

Kamite, Dünyanın bugüne kadar, Salı günü, tüm başkentleri, ülkeleri ve ülkelerinin meydanları soykırım suçlarını kınamak için kitlesel bir eyleme geçmesi gerektiğini vurgu yaptı.

Filistin kaynaklarına göre, işgalcilerin bugünkü bombardımanında güvenli olduğu iddia edilen alanlar hedef alınırken, eylemciler katliam anının videolarını ve yıkımın ortasında kanlar içinde yerde yatan kadın ve çocuk cesetlerini gösterdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

twelve + fifteen =