Bugün “Filistin için parlamento işbirliği” sloganıyla Filistin oturumu düzenleniyor

Bugün “Filistin için parlamento işbirliği” sloganıyla Filistin oturumu düzenleniyor

İslam İşbirliği Teşkilatı Parlamentolar Birliği’nin Filistin Daimi Komitesi’nin beşinci acil toplantısı ve Asya Parlamentolar Kurulu’nun Filistin Komitesi’nin ilk toplantısı bugün düzenlenecek.

İSNA haber ajansının bildirdiğine göre İslami Şura Meclisi bugün (Çarşamba) İslam İşbirliği Teşkilatı Parlamentolar Birliği ve Asya Parlamentolar Kurulu’nun (APA) katılımıyla “Filistin için Parlamentoların İşbirliği” sloganıyla Tahran’da sabah ve akşam saatlerinde iki nöbette Filistin toplantısını gerçekleştirecek. 
İslam İşbirliği Teşkilatı Parlamentolar Birliği’nin Filistin Daimi Komitesi’nin beşinci acil toplantısı bu sabah ve  Asya Parlamentolar kurulu Filistin Komitesi’nin ilk toplantısı bu akşam yapılacak.
Cezayir, Irak, Suriye, Filistin, Lübnan, Suudi Arabistan, Umman, Çin, Malezya, Azerbaycan Cum., Fildişi Sahili, Burkina Faso, Tunus, Senegal, Mali, Moritanya, Endonezya, Tacikistan, Kuveyt, Katar, Fas, Bahreyn, Türkiye, BAE, Pakistan ve Çad dahil olmak üzere 26 İslam ve Asya ülkesi temsilcilerinin katıldığı bu toplantıya, 14 ülke de parlamento başkanı ve başkan yardımcısı düzeyinde katılacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 × 2 =