Bu kadarına da pes! Havalimanında öyle bir şey unuttu ki…

Bu kadarına da pes! Havalimanında öyle bir şey unuttu ki…

İstanbul Havalimanı’ndan şehir içine ulaşım hizmeti veren Havaist otobüslerinde yolcular tarafından unutulan eşyalar kayıp eşya odasında bekletiliyor. Ancak bu defa öyle bir şey unutuldu ki bekletilmesi imkansızdı…

Havalimanında unutulan ilginç eşyalara her gün bir yenisi daha ekleniyor. Bu defa ise en ilginç olay İstanbul Havalimanı Beylikdüzü’nde yaşandı. Uçaktan inen aile Beylikdüzü’ndeki evine giderken otobüste çocuğunu unuttu. Çocuğu arka koltukta fark eden şoför durumu yetkililere bildirdi.

Yaşadıkları en ilginç olayı anlatan, kayıp eşya bürosu sorumlusu Davut Tuğlu, “Havalimanı-Beylikdüzü hattımızda bir aile seyahat ediyor. Yan koltukta da çocukları uyuyordu. Uyuya kalan çift Beylikdüzü’ne geldiğinde otobüsten iniyor ama çocuklarını otobüste unutuyor. Kaptanımız otobüsü kontrol ettiğinde uyuyan bir çocuğa rastlıyor. Kaptanımız durumu fotoğraflayarak bize bildiriyor. Çocuk çok ağlıyordu. Kaptanımız çocuğu bize teslim etti ardından aile bize ulaştı. Bir süre sonra aile buraya gelerek çocuklarını teslim aldı bize çok teşekkür etti” dedi.

KAYNAK: Dogruhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

thirteen − three =