Bin Salman’a Siyonizm Madalyası Verilecek

Bin Salman’a Siyonizm Madalyası Verilecek

Acilnews’in El-Alam’a dayanarak sunduğu habere göre; Suudi Arabistan siyasetinin köklü değişikliğin ardından, İsrail Dostları Merkezi başkanı Mike Evans, Siyon Ödülü’nün bir dizi Arap liderine verildiğini açıkladı. Alıcılar listesinin başında Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Salman yer alıyor. Rejim, bu listeyi yayınlayarak ülke içinde ve dışında kamuoyunu bu rejimle uzlaşma ve ilişkilerin normalleşme sürecine katılmaya hazırlamaya çalışıyor.

Evans, bu yıl ilk kez dünya çapında yayınlanan Hristiyan medyası için Siyonist rejimin Dördüncü Yıllık Toplantısı’nda ödülün Suudi Veliaht Prensi Muhammed bin Salman, BAE Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed ve Hamad bin İsa Al Thani’ye verileceğini duyurdu. Ayrıca Bahreyn hükümdarı ve Fas Kralı VI.Muhammed ile Umman Sultanı Sultan Haitham bin Tarık bin Timur Al Saeed ödüllendirilecek.

Ödülün şimdiden Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Ohanis, Paraguay Cumhurbaşkanı Mario Abde Benitez ve Çek Cumhurbaşkanı Yuri Moussoni’ye verildiğini de sözlerine ekledi.

Arap yöneticiler ve liderlerin isimlerini açıklamanın yanı sıra Evans, bu insanların yakında büyükelçiliklerini Kudüs’e taşıyacaklarını vurguladı.

Zamanla İslam ülkelerinin tüm liderlerinin bu rejimle barışacağını da vurguladı.

Siyonist heyetinin bin Selman ile görüşmesini açığa vurarak, Basra Körfezi bölgesindeki bu “şaşırtıcı” barış sürecinin lideri olduğundan hiç şüphesi olmadığını kaydetti.

Evans, Suudi Veliaht Prensi’ni överek, onu dünyanın en aydınlanmış ve ileri görüşlü lideri olarak adlandırarak daha da ileri gidiyor; Artık rejime tehdit oluşturmayan ve sonunda Suudi Arabistan’ın doğu kısımlarını da içine alan “Büyük İsrail Devleti” nin kurulmasına yol açacak bir gelecek vaat ediyor. dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

11 + twenty =