BİDEN NEW GAFFE’DE: 36 YILDIR BAŞKAN YARDIMCISIYDIM

BİDEN NEW GAFFE’DE: 36 YILDIR BAŞKAN YARDIMCISIYDIM

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; ABD başkanı, New Gaffe’de yaptığı konuşmada, 36 yıldır ABD başkan yardımcısı olarak Trende olduğunu söyledi.

Başkan Joe Biden çarşamba günü New Gaffey’de yaptığı konuşmada, 36 yıldır başkan yardımcısı olarak görevde olduğunu söyledi.

Biden’ın New Gafı Scranton, Pennsylvania’da yaptığı bir konuşmada gündeme geldi ve ABD başkanını bir kez daha siber uzayda kullanıcıların konusu haline getirdi.

Biden şunları söyledi: “Eşim ve kızım öldürüldükten sonra her gün (Amerikan Demiryolu Şirketi) ile seyahat ediyordum.

36 yıl boyunca ABD başkan yardımcısı olarak, ailemi görmek için eve gittim, (bu süreç) hiç durmadı.

Biden’ın ilk eşi Nilia ve küçük kızları Naomi, 1972’de bir trafik kazasında öldü. O zamanlar Biden Delaware Senatörüydü.

Senato’da geçirdiği on yıllardan sonra, 2009-2017 yılları arasında eski başkan Barack Obama’nın başkan yardımcısı oldu.

78 yaşındaki Biden, Senato ve Beyaz Saray’da geçirdiği süre boyunca Washington ile wilmington, Delaware’deki evi arasındaki Amtrak demiryolunda sürekli seyahat etme geçmişine sahipti. Biden, Kongre’deki demokratlar arasında bölünmeye neden olan ekonomik planını savunmak için doğduğu Scranton’a seyahat etmişti.

Başkan Joe Biden’ın gafları ve hafıza zayıflıkları göreve geldiğinden beri medyanın ilgisini sürekli olarak çekti ve eleştirmenlerini zihinsel sağlığı ve zihinsel yetenekleri konusunda şüpheye itti.

Şu anda ABD Kongre üyesi olan eski Beyaz Saray doktoru Ronnie Jackson, daha önce ABD başkanının akıl sağlığıyla ilgili endişelerini dile getirmiş ve Biden’ın görev süresi bitmeden istifaya zorlanacağını öngörmişti.

Fox News ayrıca geçtiğimiz günlerde Washington Post muhabirleri Bob Woodward ve Robert Costa’nın yeni kitabı “Tehlike”nin, Biden’ın yardımcılarının başkanı gaf yapmasını önlemek için kasıtlı olarak takip edilmeyen olaylardan veya uzun röportajlardan uzak tuttuğunu yazdı. Bu yardımcılar arasında Beyaz Saray Genelkurmay Başkanı Ron Klein ve Biden danışmanı Anita Dunn da yer alıyor.

Kitapta, “erken olma ve zaman zaman sözlü hatalar yapma isteğine” karşı koymak amacıyla biden’ın etrafında bir “duvar” olarak tanımlıyorlar.

Fox News’in haberine göre, bu çabalara rağmen abd başkanının yalan beyanları devam etti

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 × 3 =