Biden Netanyahu’ya Lübnan sınırında barışın korumasını vurguladı

Biden Netanyahu’ya Lübnan sınırında barışın korumasını vurguladı

ABD Başkanı, Siyonist rejimin Başbakanı ile telefon görüşmesinde, Gazze’deki geçici ateşkes ve Siyonistlerin Güney Lübnan’a yönelik saldırılarını görüştü.

ABD Başkanı Joe Biden, bu sabah Siyonist rejimin Başbakanı Benyamin Netanyahu ile telefon görüşmesi yaptı. Beyaz Saray haberi duyururken, Biden ve Netanyahu’nun Gazze’ye insani yardımın artırılmasına olanak sağlayacak geçici bir ateşkes konusunu görüştüğünü duyurdu.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Biden, Netanyahu ile yaptığı telefon görüşmesinde Lübnan ve Batı Şeria sınırlarında barışın korunmasının önemini vurguladı.” 
Beyaz Saray ayrıca şunları ekledi: “Biden ve Netanyahu, tüm rehinelerin serbest bırakılması için çalışmaya devam etme konusunda anlaştılar.” 
Siyonist rejimin işgal ordusu bu sabah, savaş uçaklarının Lübnan’da Hizbullah hareketine ait hedeflere saldırdığını duyurdu. Ayrıca Lübnan İslami Direniş Hareketi Hamas da “Beyt Yahun”daki bir binaya düzenlenen Siyonist terör saldırısında beş üyesinin şehit olduğunu fotoğraf ve açıklamalar yayınlayarak doğruladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

18 − four =