Bahreynlilerden İşgal Rejimine ‘Zülfikarlı’Uyarı

Bahreynlilerden İşgal Rejimine ‘Zülfikarlı’Uyarı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist Rejimin Dışişleri Bakanının Bahreyn’e gelerek adıma karşı çıkan halk gösterilerine başlamasının ardından, tarihi bir olaya atıfta bulunan kamuoyuna uyarı mesajlarından biri medyanın dikkatini çekti.

Protestolarda açılan bir pankartla İmam Ali’nin kılıcı üzerinden Hayber hatırlatması yapılıp işgal rejimine kesin olarak yenileceği mesajı verildi.

Yair Lapid’in varlığına karşı düzenlenen halk gösterilerinin manama’nın çeşitli bölgelerinde Bahreyn topraklarında saatlerce devam ettiği bildirildi.

Dün öğleden sonra ülke halkının Siyonist Rejimin Dışişleri Bakanının ülkeye girişine karşı protesto gösterileri düzenlediğini bildiren bahreynli kaynaklar, perşembe akşamı bahreyn’in başkentinin çeşitli bölgelerinde gösterilerin saatlerce devam ettiğini bildirmişti.

Bahreyn’i ziyaret eden Siyonist Dışişleri Bakanı Yair Lapid’e karşı protesto eyleminde Bahreynliler, İmam Ali’nin (a.s) kılıcını gösteren bir pankart açtı. Bahreynliler pankartla Lapid’e şu soruyu sordular:

“Bay Lapid! bunun ne olduğunu biliyor musun?”

Bahreynliler işgal rejimi ile normalleşme anlaşmasına karşı protestolarına aralıksız devam ediyor. Bahreyn halkı,dün gece de İşgalci İsrail Dışişleri bakanının Bahreyn ziyaretini protesto etmek için sokaklardaydı. Bazı kasabalarda İşgalcilerin bayrakları yakıldı.

bahreyn halkı siyonist rejime karşı dışişleri bakanını zülfikar kılıcıyla uyardı

Protestolarda açılan bir pankartla İmam Ali’nin kılıcı üzerinden Hayber hatırlatması yapılıp işgal rejimine kesin olarak yenileceği mesajı verildi.

Siyonist Rejimin Dışişleri Bakanı, Bahreyn’e geldikten ve aralarında antlaşmanın muhafızı ve Bahreyn Kralı’nın da bulunduğu üst düzey yetkililerle görüştükten sonra rejimin manama’daki büyükelçiliğini resmen açtı.

Siyonist Rejimin Dışişleri Bakanı ve Bahreynli mevkidaşı çeşitli alanlarda bir dizi stratejik anlaşmanın yanı sıra iki taraf arasında açılan ve hafta içinde iki uçuş gerçekleştirecek bir havayolu şirketi imzaladılar.

Siyonist Rejimin Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, iki uçuş bahreyn’in gulf air şirketi tarafından uçurulacak.

Eylül 2020’de Bahreyn, Donald Trump başkanlığındaki o zaman ABD yönetimi aracılığıyla i̇brahim olarak bilinen işgalci qods rejimi ile bir normalleşme anlaşması imzaladı ve Tel Aviv ile resmen diplomatik ilişkiler kurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 × 3 =