Bahreyn Halkı, Ülkedeki ABD Askeri Üssünün Dağıtılma Çağrısında Buludu

Bahreyn Halkı, Ülkedeki ABD Askeri Üssünün Dağıtılma Çağrısında Buludu

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Bahreyn’in genç hareket oluşumu, Ülkedeki ABD askeri üssünün dağıtılması, bu vesileyle büyük bir Bahreyn varlığı çağrısında bulundu.


Haberde, Hareket bugün yaptığı açıklamada şunları ekledi: “Yıllardır, Bahreyn’in insanları, El-Cafir’deki ABD üssünün sınır dışı edilmesini talep etmek için her yıl kutsal Ramazan ayının ilk Cuma gününü ulusal gün olarak seçtiler. Bu ulusal günün yıldönümünde, 14 Şubat Devrimi Gençlik Hareketi, Amerikan üssünün dağıtılması çağrısında bulundu.”

El Halife rejimi ile işgalci Siyonist rejim arasındaki ilişkilerin normalleşmesinin ardından Bahreyn, İran İslam Devrimi ve direniş eksenine karşı bir casus yuvası ve ileri izleme, keşif ve casusluk üssü haline geldi.

Bahreyn Devrimci Gençlik Hareketi 14 Şubat’ta yaptığı açıklamada, El-Halife rejimine El-Cafir ABD üssünde güvenlik ve askeri hizmet sağlayan Siyonist subay ve casusların atanmasını, Siyonist rejimle taviz verme ve Bahreyn’i döndürmeye yönelik hain süreci sürdürmeyi kınadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

11 + 3 =