El-Vefaq: Bahreyn’de Mossad’ın Varlığını Duyurmak Bir Faciadır

El-Vefaq: Bahreyn’de Mossad’ın Varlığını Duyurmak Bir Faciadır

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Bahreyn’deki El-Vefaq Ulusal-İslam Derneği, Bahreyn Dışişleri Bakan Yardımcısı’nın ülkedeki Mossad varlığı hakkında yaptığı açıklamaları felaket ve tehlikeli olarak nitelendirdi.
El-Vefaq, Bahreyn Dışişleri Bakan Yardımcısı Abdullah bin Ahmed Al Khalifa’nın ülkedeki Mossad varlığına ilişkin açıklamalarına tepki göstererek, bu sözlerin bir trajedi olduğunu ve Bahreyn’i bölgede güvensiz ve istikrarsız bir gerilim yeri haline getirdiğini söyledi.

Açıklamada, Abdullah bin Ahmed Al Khalifa’nın açıklamalarının diplomasinin sınırlarını aşan feci ve saf bir düşüncenin sonucu olduğu ve Siyonist rejimin istihbarat servisinin Bahreyn’de aktif olduğu açıkça ilan edildiği belirtildi.

Bahreyn Mirror’ın internet sitesine göre, açıklamada, El-Halife’nin açıklamalarının Bahreyn’in güvenliğini tehlikeye düşüren ve bölgede güvensiz, istikrarsız ve gergin bir yer haline getiren bir sorumsuzluk düzeyine işaret ettiği ve bu eylemlerin asla akılcı olmadığı belirtildi.

Al-Vefaq, Siyonist rejimin insanlığa karşı suçlar, onlarca kişinin şehit edilmesi, yaralanması, suikast ve diğer suçlarla dolu bir sicile sahip olduğunu, Bahreyn’deki varlığının Bahreyn, bölge ve dünya için bir tehlike olduğunu vurguladı.

Bahreyn halkı adına, Bahreyn’e, Araplara ve Müslümanlara yönelik bu suça ve ihanete şiddetle karşı olduğumuzu ilan ediyoruz. Ulusal, tarihi, Arap ve ahlaki sorumluluğumuz göz önüne alındığında, Mossad’ın Bahreyn’deki varlığının ülkeye ve halkına karşı açık bir işgal ve saldırganlık olduğunu ilan ediyoruz.

Bahreyn Dışişleri Bakan Yardımcısı Abdullah bin Ahmed Al Khalifa Pazartesi günü Siyonist rejimin Mossad istihbarat servisi unsurlarının ülkede bulunduğunu duyurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

thirteen + 6 =