Al-Qassam: Cenin Savaşı, Babiliyetimizin Sadece Küçük Bir Kısmı

Al-Qassam: Cenin Savaşı, Babiliyetimizin Sadece Küçük Bir Kısmı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Batı Şeria’daki Cenin kampında Hamas’ın askeri koluna bağlı Şehit İzzeddin el-Kassam taburları ve Filistin İslami Cihat hareketinin askeri koluna bağlı Saraya el-Kuds taburları ayrı bir açıklama yaparak, bugün yaşanan çatışmanın önemini vurguladı. Bu kamptaki Filistinli savaşçılar ile Siyonist ordu arasındaki mesafe, bu savaşçıların yeteneklerinin sadece küçük bir kısmıdır.

Filistin İslami Cihad hareketinin askeri kolu; Siyonistler için pek çok sürprizin yaşandığını ve düşmana karşı cihadın devam edeceğini söyledi.

Filistin El’an haber portalının bildirdiğine göre Filistin İslami Cihat hareketinin askeri kanadı Saray al-Kudüs, direniş hareketinin dünkü operasyonunu “Bas al-Ahrar” (Özgürlüğün Gücü) olarak adlandırdığı bir bildiri yayınladı.

Bildiride, Cenin kampındaki direniş gruplarının düşman ordusunun küçük düşürüldüğü hamaset defterinde yeni bir sayfa olarak değerlendirdi.

Saray al-Kudüs’un bildirisinde şu ifadelere yer verildi:

“Bu çatışmalar sona erdi ve biz bu savaştan daha güçlü çıktık. Bu süreçte düşmana birkaç darbe indirdik, bunlardan ilki direniş güçlerinin El-Caberiyat’ta pusu kurmasıydı. Bu pusuda Siyonist araçlar arasında patlayan bazı mayınlar sonucunda 7 asker yaralandı.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

one × three =