ABD’nin BM temsilcisi: Biden Gazze’de Geçici Ateşkesi Destekliyor

ABD’nin BM temsilcisi: Biden Gazze’de Geçici Ateşkesi Destekliyor

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; ABD’nin Birleşmiş Milletler’deki temsilcisi yaptığı açıklamada, ülke başkanının Gazze Şeridi’nde rehinelerin serbest bırakılması için geçici ateşkes sağlanmasını ve bu bölgeye insani yardımın ulaşmasını desteklediğini iddia etti.

Habere göre, ABD’nin Birleşmiş Milletler’deki temsilcisi Linda Thomas Greenfield, Gazze’de mevcut duruma dönüşü asla kabul etmeyeceğimizi söyledi.

Sözlerine şöyle devam etti: “Hamas’ın İsrail’e karşı terör eylemleri gerçekleştirdiği Gazze’nin eski haline dönmesine asla izin vermeyeceğiz.”

Bu Amerikalı yetkili, Siyonist yerleşimcilerin Batı Şeria’da işledikleri suçlara da dikkat çekerek, “Batı Şeria’da Filistinli vatandaşlara yönelik saldırıların devam etmesine asla izin vermeyeceğiz” iddiasında bulundu.

İddialarına devam ederek, “Başkan Biden geçici bir insani ateşkes ve rehinelerin serbest bırakılmasını ve Gazze’ye yardımın gelmesini destekliyor.”

Siyonistlerin Gazze Şeridi’nde sivillere karşı suçları devam ederken, Filistin medyası Mescid-i Aksa fırtınası operasyonunun başlangıcından bu yana 13 bin 500’den fazla kişinin şehit olduğunu ve kaybolduğunu bildirdi.

Siyonist rejimin saldırılarında 4 bin 237 çocuk şehit oldu. Siyonistler ayrıca Gazze halkına karşı 1.711 cinayet işledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 × 2 =