ABD’de İnsan Hakları Örgütü, Muhammed bin Selman’ın Suçalarını Ortaya Çıkartıyor

ABD’de İnsan Hakları Örgütü, Muhammed bin Selman’ın Suçalarını Ortaya Çıkartıyor

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Amerika Birleşik Devletleri’ndeki insan hakları örgütü, Veliaht Prens Muhammed bin Salman’ın ihlallerini ve göreve başladığından beri işlediği suçları ortaya çıkarmak için bir kampanya başlattı.

Ve Washington’daki İnsan Hakları İzleme Örgütü, Bin Salman’ı ifşa etmek için ABD’de büyük bir propaganda kampanyası başlattı.

Kampanya, Bin Salman’ın suçlarını ve devam eden insan hakları ihlallerini teşvik etmek için ABD sokaklarında pankartlar ve yaygın tanıtım içeriyor.

Örgüt, “İnsanlara Muhammed bin Selman’ın cömert bir reformcu olmadığını hatırlatıyoruz. O soğuk bir katildir. ”

Örgüt, “Suudi Veliaht Prensi Muhammed bin Salman’ın kamu yatırım fonu eğlence şirketinin 500 milyon dolarlık hissesini satın aldı, biz de onlara Muhammed bin Salman’ın gerçekte kim olduğunu hatırlatmak için ofislerinde durduk” dedi.

“Hollywood’da bazıları Suudi Veliaht Prensi Muhammed bin Salman’ın suçlarını örtbas etmesine yardım etti ama biz bu aklamayı reddetmeliyiz” dedi.

Başka bir tweet’te, “Mesajımız aynı ve her zaman olacak: palyaço Muhammed bin Salman’ın yüzünü kapatma girişimlerine karşı çıkmak.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

nine − four =