ABD Büyükelçisi: Siyonist Rejimle Barış Anlaşmasına 5-10 Ülke Daha Katılacak

ABD Büyükelçisi: Siyonist Rejimle Barış Anlaşmasına 5-10 Ülke Daha Katılacak

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; ABD’nin Tel Aviv büyükelçisi David Friedman, Siyonist dergisi Macurrison ile yaptığı röportajda, 5 ila 10 arasındki ülkelerin Siyonist rejimle normalleşmesi konusunda yeni bir iddiada bulundu.

Habere göre, ABD büyükelçisi Batı Şeria’nın bazı bölgelerinde ilhak (işgal) ve İsrail egemenliği planının uygulanmasının yakında gerçekleşmeyeceğini ve bu sürecin bir yıl veya belki de ertelenebileceğini söyledi. .

ABD’li yetkili, Batı Şeria’yı işgal planının uygulanmasından bahsederken, tüm Emirlik yetkilileri uzlaşma anlaşmasını ilan ettikleri ilk saatlerden itibaren, bu anlaşma karşılığında Siyonistlerin söz konusu planın uygulanmasından vazgeçtiğini iddia etti.

David Friedman, Washington ve Tel Aviv egemenlik konusunda ortak bir karara vardıklarında planın uygulanacağını söyledi. Planın tek taraflı olarak değil, bir anlaşma temelinde uygulanması ihtiyacına dair teorik bir fikir birliği olduğunu da kaydetti.

“Sonuç olarak, İsrail’in Arap devletlerine yakınlaşmak ve onlarla normalleşmek için artık daha iyi bir fırsat olduğu sonucuna vardık. Ayrıca herhangi bir yerleşim yerinin tahliyesine izin vermeyecek bir program önerdik. “Aslında, İsrail bayrağı El Halil, Gush-e-Attion, Ma’ala Adumim ve Bethlehem’e çekildi ve planımız bu bayrakların sonsuza kadar kalması.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

12 − five =