Hizbullah, Siyonist Askeri Kârargahlarını Vurmaya Devam Ediyor

Hizbullah, Siyonist Askeri Kârargahlarını Vurmaya Devam Ediyor

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Lübnan Hizbullahı, bugün öğleden sonra birçok kez Siyonist rejim askerlerine Lübnan ve işgal altındaki Filistin sınır bölgelerindeki mevzilerini hedef aldığını ve bunun sonucunda çok sayıda kişinin yaralandığını duyurdu.

Habere göre, Lübnan Hizbullahı, bu hareketin güçlerinin yerel saatle 14.55’te işgal altındaki Şebaa topraklarında bulunan El-Samaqah karargâhını hedef aldığını ve Filistin milletine desteğini sürdürdüğünü duyurdu.

Hizbullah, bu saldırıların roketlerle gerçekleştirildiğini, bu sırada Siyonist askeriyenin bulunduğu yerin vurulduğunu ve çok sayıda kişinin yaralandığını söyledi.

Lübnan’daki bu hareketin saat 15.30’da Bağdadi karargâhını da uygun silahlarla hedef alması Siyonistlerin yaralanmasıyla sonuçlanmıştır.

Saat 15.35’te yapılan başka bir saldırıda Hizbullah, Siyonist ordunun piyade birliklerinin Ruveyse el-Asi civarındaki toplanma yerine saldırdı.

Saldırılarını sürdüren Lübnan direniş güçleri, saat 15.35’te Siyonist Ordu’nun 91’inci Tugayı’nın “Barnit” askeri karargâhındaki komuta merkezini de bombaladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

13 + 6 =