İşgal Altındaki Filistin’de Ankette; Siyonistlerin Çoğu Gelecekleri Hakkında Karamsar

İşgal Altındaki Filistin’de Ankette; Siyonistlerin Çoğu Gelecekleri Hakkında Karamsar

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; İşgal altındaki Filistin topraklarında yeni bir anketin sonuçlarında Filistin sakinlerinin yaklaşık yüzde 51’inin gelecek hakkında karamsar olduğunu gösterdi ve bu yakın tarihli bir anketin sonuçlarına kıyasla Siyonistler arasındaki karamsarlığın arttığını gösteriyor.

Habere göre, Siyonist rejime ait Kanal 12 tarafından yapılan bir anket, şu anda işgal altındaki topraklarda yaşayanların yaklaşık yüzde 51’inin gelecek hakkında karamsar olduğunu gösterdi.

Öte yandan sözde “Bağımsızlık Günü” kutlamaları arifesinde Siyonistlerin yüzde 43’ü geleceğe yönelik iyimserliğini dile getirdi. Yaklaşık yüzde 6’sı gelecek hakkında iyimser mi yoksa kötümser mi olduklarını bilmediklerini söyledi.

Yeni anketin sonuçlarını son anketlerle karşılaştırarak Siyonistler arasında artan karamsarlığı gösteriyor. Sonuçları Cumartesi günü yayınlanan Kanter Enstitüsü anketinde, işgal altındaki Filistin’de durumun önümüzdeki yıllarda daha iyiye mi yoksa daha kötüye mi gideceği sorusuna işgal altındaki topraklarda yaşayanların yüzde 48’i en kötü seçeneği seçti.

Bu ankette, bölge sakinlerinin yalnızca 20’si durumun “düzeleceğine” inanıyor, %19’u “değişme olmayacağını” ve diğer bir %13’ü de işgal altındaki Filistin’de önümüzdeki yıllarda durumun nasıl olacağını “bilmediğini” söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

16 − 4 =