19 Yaşındaki Amerikalı Bir Çocuk ve İki Kişiyi Öldürdü

19 Yaşındaki Amerikalı Bir Çocuk ve İki Kişiyi Öldürdü

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Amerika’da şiddet serilerin devam olan Florida’da 19 yaşındaki bir genç, biri çocuk 3 kişiyi vurarak öldürdü.

Habere göre, Florida, Orange County’den Amerikan medyası ve yetkilileri, genç bir adamın vurularak öldürülmesi sonucu 9 yaşındaki bir çocuğun da aralarında bulunduğu üç kişinin öldüğünü bildirdi.

Bu silahlı şiddet sonucunda, 9 yaşında bir çocuk ve yerel bir televizyon kanalının fotoğrafçısı da dahil olmak üzere üç kişi öldürüldü.

ABD makamlarına göre, 19 yaşındaki Keith Melvin Moses, Orange County’de 20 yaşındaki bir kadını vurarak öldürdü. Bu saldırgan bir süre sonra aynı vurulma yerine geri dönerek olay yerinde bulunanların üzerine ateş açmış ve yerel basında haber hazırlayan çalışanı ile 9 yaşında bir çocuk hayatını kaybetmiştir.

Amerikan polis yetkililerine göre, saldırganın muhabir ve 9 yaşındaki bir çocuk da dahil olmak üzere olay yerinde bulunan kişileri neden hedef aldığı henüz netlik kazanmadı ve soruşturma sürüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

13 − 9 =