İsrail: Putin’i Ukrayna Savaşında Yok Edeceğiz

İsrail: Putin’i Ukrayna Savaşında Yok Edeceğiz

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist İsrail’in Bulgaristan Büyükelçisi yaptığı açıklmada; Putin’i Ukrayna savaşında ortadan kaldırılarak yok edileceğini söyledi.

Bosna haber sitesi Klix’in haberine göre İsrail’in Bulgaristan Büyükelçisi Yossi Levy Safari, İsrail’in demir kubbesi ile savunma füze gücünün Ukrayna ve Avrupa’yı savunduğunu, İsrail silahlarının Avrupa pazarında giderek popüler hale geldiğini belirtti.

Her ne kadar İsrail, Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinin başlangıcında az çok tarafsız bir pozisyona sahip olsa da son birkaç ayda giderek artan bir şekilde Avrupa ve Ukrayna’nın en büyük destekçisi ve savunucusu haline geldiğini belirtti.

İsrailli yetkililer, İsrail’in Rusya’ya karşı Ukrayna’ya verdiği desteği konusunda geçmişe göre daha açık konuşmaktalar.

Bu bağlamda İsrail’in Bulgaristan’daki büyükelçisi Yossi Levy Safari, İsrail’in tüm Avrupa’nın savunma sisteminini organizasyon edebileceğini ve nasıl katkıda bulanabileceği konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Büyükelçi şöyle devam etti; Bugün İsrail Avrupa’nın en büyük ekonomik, siber ve askeri gücüdür ve dünya olayları İsrail için her geçen gün daha iyi bir konum yaratmaktadır.

İsrail’in Bulgaristan Büyükelçisi Yossi Levy Safari, Ahnin Kenbod sisteminin kurulması nedeniyle Rusya’nın Kiev’e yönelik saldırılarının yüzde 60’ı başarısız oldu. Ukrayna’nın savunma gücünün güçlenmesine, tüm Avrupa’nın savunma gücünün güçlenmesi eşlik ediyor ve bu, özellikle İsrail füze sisteminin Almanya’ya teslimini içeren 3,5 milyar dolarlık tarihi sözleşmede açıkça görülüyor.

Talep o kadar yüksek ki, İsrail’in füze rezervlerinin tamamını satacak ciddi bir müşterimiz var. İsrail’in Bulgaristan’daki büyükelçisi, Vladimir Putin’in en büyük hatasına dikkat çekerek şunları söyledi: “Ukrayna’daki savaşa doğrudan dahil değiliz ancak Avrupa, Rusya’ya karşı koymak için İsrail silahlarına güveniyor ve Avrupalıların ihtiyaçlarını karşılayacağız. Putin’in en büyük hataların biri Ukrayna’daki savaşla eş zamanlı olarak Moskova’da Rusya ve Doğu Avrupa Yahudilerine karşı dolaylı bir savaş başlatmasıydı.

Yahudilerin stratejik sabrı tükendi ve bugün İsrail’in silahları Avrupalıların emrinde. Bu silahlar eninde sonunda Putin’in yok olmasına yol açacak.” açıklamasını yaptı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

10 + seventeen =