Sinvar’ın suikastı için İsrail özel birimi kuruyor

Sinvar’ın suikastı için İsrail özel birimi kuruyor

İsrail medyası Şabak’ın, Hamas hareketinin siyasi büro başkanı Yahya El Sinvar’a suikast düzenlemek için özel bir istihbarat birimi kurduğunu gündeme taşıdı.

Siyonist rejimin Kanal 12 televizyonu, Siyonist rejimin iç güvenlik servisinin, Filistin İslami Direniş Hareketi’nin (Hamas) siyasi büro başkanı Yahya El Sinvar’a suikast düzenleyebilmek için büyük mali planlamaların yapıldığını ifşa etti.      
Siyonist rejimin Kanal 12 televizyonu, Gazze savaşının  başlangıcından bu yana Şabak güvenlik teşkilatının El Sinvar’ın hareketlerini izlemek üzere özel bir istihbarat birimi oluşturduğunu ve bu birimin 24 saat izleme ve faaliyet yürüttüğünü iddia etti.
İsrail’in Kanal 12 televizyonu ayrıca Sinvar’ın uzun süredir cep telefonu ve elektronik iletişim cihazlarını kullanmadığını, bunun yerine Hamas’ın askeri operasyonlarını yönetmek için çeşitli iletişim kanalları kullandığı iddiasında bulundu.
Bu Siyonist TV kanalı “İsrail’in Sinvar’a yönelik kapsamlı suikast çabalarına rağmen, o her seferinde güçler gelmeden önce ortadan kaybolmuştur.” ifadesine dikkat çekti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eleven + eighteen =