İsrail hastanelerinin bu rejime yönelik olası bir İran saldırısına karşı hazırlanması

İsrail hastanelerinin bu rejime yönelik olası bir İran saldırısına karşı hazırlanması

Siyonist rejimin medyası Cuma gecesi İsrail hastanelerinin İran’ın bu rejime yönelik olası bir saldırısına karşı tam teyakkuz halinde olduğunu bildirdi.

İranpress haber ajansının haberine göre Siyonist medya “Birçok hastane, hastaları tedavi için yer altı otoparklarına nakletmeye hazır.” duyurusunda bulundu.
Siyonist rejim, direniş grupları ve müttefiklerinin direniş ekseninin iki önemli ismine suikast düzenlemesi ihtimaline karşı tam teyakkuza geçti.
Bu arada bazı Siyonist medya kuruluşları Cuma gecesi İran’ın işgal altındaki topraklara olası misilleme saldırısına ilişkin “İsrail’deki tahminler İran’ın devasa füzeler fırlatacağını gösteriyor.” iddiasında bulundu.
Siyonist rejimin medyası ayrıca İsrail’deki tahminlerin, İran’ın saldırısının muhtemelen İsrail’deki iletişim sisteminin bloke edilmesini de içereceğini gösterdiğini gündeme taşıdı.
İran İslam Cumhuriyeti temsilcisi, İsrail’in Beyrut’un güney Dahiya’sına yönelik saldırısına Hizbullah’ın yanıtına ilişkin   Hizbullah’ın daha fazla hedef ve derinlik seçeceğini ve tepkisini askeri hedefler ve araçlarla sınırlamayacağını söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

11 − nine =