İran Gemisi ABD ve Müttefiklerinin Hesaplarını Alt Üst Etti

İran Gemisi ABD ve Müttefiklerinin Hesaplarını Alt Üst Etti

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Lübnan parlamentosu üyesi, Hasan Fazlullah, ABD’yi ülkenin krizlerindeki olumsuz rolü nedeniyle şiddetle eleştirdi.

Al-Manar haber kanalı, Fazlullah’ın İran akaryakıt gemisinin ABD hükümeti ve bölgedeki bağlantılı unsurlarının tüm hesaplarını başarısız olduğunu söylediğini aktardı.

Bu yenilginin daha çok Lübnan halkını küçük düşürmeye ve direnişi hedef almaya çalışan taraflara yönelik olduğunu vurguladı;

Lübnan temsilcisi, ABD’nin Lübnan’a para girmesine ve Lübnan halkının parasının iade edilmesine izin vermeyeceğini açıkladı. Lübnan’a herhangi bir dış yardımın ulaşmasına izin vermiyor.

Fazlullah, ABD yaptırımlarından insanları korkutmak için hızla harekete geçenlerin, başarısızlıklarını ve siyasi, ekonomik ve finansal tercihlerini örtbas etmeye çalıştıklarını kaydetti.

Hizbullah’ın istediğinin ABD kuşatması ve devlet kurumlarının görevlerini yerine getirememesi nedeniyle acı çeken insanlara yardım etmek olduğunu vurgulayarak sözlerini tamamladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

three × 1 =