İçişleri Bakan Yardımcısı: Pakistan, teröristleri topraklarından çıkarma konusunda daha fazla ciddiyet göstermeli

İçişleri Bakan Yardımcısı: Pakistan, teröristleri topraklarından çıkarma konusunda daha fazla ciddiyet göstermeli

İran İslam Cumhuriyeti Güvenlik ve Kolluk İşlerinden Sorumlu İçişleri Bakan Yardımcısı, Ceyş-ül-Zulüm terör grubunun Pakistan’daki varlığına ilişkin duyuruya değinerek, “Pakistan, teröristlerle mücadelede daha ciddi ve azimli bir kararlılığa sahip olması gerekiyor.” dedi.

Gazetecilere konuşan İçişleri Bakan Yardımcısı Seyyid Mecid Mirahmedi, Pakistan’da bazı terör hareketlerinin varlığına değinerek şunları söyledi: “Pakistan’la istihbarat ve güvenlik işbirliğimiz var ve terörist gruplara karşı mücadele vermekteyiz. İlişkilerimiz kardeşçe ve sürekli temas halindeyiz, ama ne yazık ki bazı terör grupları Pakistan toprağına yuva yapmış durumda.
Pakistan’daki yetkililerin teröristlerin varlığından habersiz olduklarını iddia etse de, kendisine yanlışlıkla Ceyş-ül Adl adını veren Ceyş-ül-Zulüm terör örgütü dün resmi olarak Pakistan’da olduklarını duyurduğuna dikkat çeken yetkili şöyle devam etti: Tabii hatalarını anladıktan sonra bu hatayı düzeltmeye çalıştılar ve bu da grubun Pakistan topraklarında olduğunun açık itirafıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

19 − 18 =