Hizbullah’ın Siyonist üslere yönelik saldırıları devam ediyor

Hizbullah’ın Siyonist üslere yönelik saldırıları devam ediyor

Lübnan Hizbullahı Siyonist rejimin üslerini 6 kez hedef aldı.

IRNA’nın haberine göre, Lübnan Hizbullahı yaptığı açıklamada, bu hareketin savaşçılarının, Gazze Şeridi’ndeki mazlum Filistin halkını desteklemek amacıyla Cuma günü işgal altındaki Şeba’a çiftliklerinde yer alan “Zabadin” kışlasını ve “Cel el-Alam” askerî üssünü “Falak” füzeleriyle iki kez hedef aldı.

Lübnan İslami Direnişi ayrı bir açıklamada, Gazze halkına destek veren ve Siyonist düşmanın Şam ve Halep’teki saldırganlığına yanıt olarak Lübnanlı direnişçilerin Barkan’la birlikte Barnit Kışlası’ndaki 91. Tugay’ın komuta merkezini füze hedef aldığını duyurdu.

Lübnan Hizbullahı ayrıca Siyonist askerlerin “Honin” kalesindeki toplanma yerini roket saldırılarıyla hedef aldı.

Lübnan İslami direnişi, Hadab Yaron Üssü’ndeki Siyonist askerî kompleksi roket saldırılarıyla hedef aldı.

Siyonist rejimin Gazze Şeridi’nde işlediği korkunç suçların ve bu bölgedeki Filistinlilere yönelik soykırımların ardından son birkaç ayda Lübnan Hizbullahı, işgal altındaki toprakların kuzeyinde bu rejimin askerî mevzilerini hedef aldı. Bu saldırılar, söz konusu bölgelerde yaşayan Siyonistlerin korkmasına neden olmuştur.

Şu ana kadar on binlerce Siyonist, direniş saldırıları korkusuyla Lübnan sınırlarına yakın yerleşim yerlerini terk etmiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 × four =