Hizbullah, Siyonist Rejime 1000’den Fazla İHA İle Saldırdı!

Hizbullah, Siyonist Rejime 1000’den Fazla İHA İle Saldırdı!

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Gazze Şeridi’ndeki savaşın başlangıcından bu yana Hizbullah, Siyonist rejimin hedeflerine 1.000’den fazla insansız hava aracı fırlattı.

Habere göre, Siyonist rejimin Gazze’deki Filistinlilere ve Haber Bankası’na yönelik canice saldırılarının devam etmesi ve Lübnan direnişi ile Siyonist işgalciler arasında Filistin direnişine ve Filistin milletine, işgal altındaki Filistin halkına destek için mücadelenin devam etmesi, Filistin’in işgal altındaki Kuzey bölgesini bir savaş alanı haline getirmiştir.

Siyonist rejimin televizyonu Kanal 13, Gazze Şeridi’ndeki savaşın başlangıcından bu yana Lübnan İslami direnişinin Filistin’in kuzeyindeki İsrail hedeflerine binden fazla insansız hava aracı fırlattığını duyurdu.

Bu Siyonist medya şunları ekledi: Hizbullah’ın insansız hava araçları İsrail’in hava savunmasının ana sorunu haline geldi.

Siyonist rejimin Kanal 13’ü, bu rejimin ordusunun Hizbullah’ın insansız hava araçlarıyla baş edemediğine dikkat çekerek şunları kaydetti: Bu insansız hava araçları sorunsuz bir şekilde hedeflerine ulaşıyor.

Siyonist rejimin ordusunun kuzey bölgesinin eski komutanı Yossi Bild da Kan kanalına verdiği röportajda şunları söyledi: Bugün kuzeyde tanık olduğumuz şey, Hizbullah’ın stratejik ve çarpıcı bir zaferidir. Yossi Bild şunu ekledi: İsrail kesin bir karar alamazsa bu bölgede yaşayamayız.

İsrail kuzeyden misilleme önlemlerini beklerken bu dronlar tüm savunma sistemlerini bypass ederek hedeflerine hassas bir şekilde saldırıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 × two =