Hizbullah Roketleri Siyonist Toprakları Yeniden Hedef Alıyor

Hizbullah Roketleri Siyonist Toprakları Yeniden Hedef Alıyor

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunuğu habere göre; Lübnan’daki El-Alam muhabiri, Siyonist rejimin El Naqourah kasabasına yönelik topçu saldırılarının devam ettiğini, Ulema el-Şaab kasabası önündeki Lübnan ordu karargahının bu rejimin topçuları tarafından bombalandığını, 10 kişinin yaralandığını bildirdi.

Habere göre, El-Alam haber kanalının güney Lübnan muhabirinin haberine göre, Siyonist rejimin El Naqourah kasabasına ve Ulema El-Şaab kasabası önündeki Lübnan ordusunun karargâhına düzenlediği topçu saldırıları sonrasında, İki askerin yaralanmasına direniş güçleri Azurit kasabasına roket atarak karşılık vermesine neden oldu.

Bu saldırı, işgalcilerin Lübnan ordusuna yönelik saldırılarına karşı direnişin bundan sonra karşılık vereceği yeni bir denklem olarak değerlendirilebilir.

Direniş güçleri ayrıca işgalci rejim ordusunun saldırılarına da karşılık vererek Adnon bölgesinden Hawla ve Bint Jubeil bölgelerinde Siyonist rejimin mevzilerini hedef aldı. Lübnan direnişi, işgal altındaki Golan’ın güneyindeki Dafna kasabasındaki hedeflerini de hedef kümesine ekleyerek büyük bir füzeyle hedef aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

12 − 9 =