Geri Sayım Başladı; Siyonistler İşgal Altındaki Topraklardan Kaçıyor

Geri Sayım Başladı; Siyonistler İşgal Altındaki Topraklardan Kaçıyor

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist gazete Yediot Ahronot’un yayımladığı resmi istatistiklere göre, tehditlerin artması, Gazze savaşının devam etmesi, yaşam standartlarının düşmesi ve çatışmaların artması nedeniyle işgal altındaki Filistin’den ayrılan yerleşimcilerin sayısı hergeçen gün artıyor. Tel Aviv tarafından doğrulanmayan mevcut bilgilere göre, Gazze savaşının başlangıcından bu yana kaçan Siyonistlerin sayısı bir milyona ulaştı.

Habere göre, göre bu gazete, işgal altındaki Filistin’deki sorunlara, Gazze’de tehditlerin artmasına ve savaşın devam etmesine, yaşam standartlarının gerilemesine ve iç gerilimlerin tırmanmasına değiniyor ve şöyle yazıyor: “Bu konular birçok İsraillinin gelecekten korkmasına ve İsrail’de kalma konusunda şüphe duymasına neden oldu.”

Bu rapora göre işgalci rejimin Merkezi İstatistik Merkezi’nden alıntı yapan Yediot Ahronot, tersine göç sayısının bir önceki yıla göre yüzde 20’nin üzerine çıktığını yazıyor. Ayrıca işgal altındaki Filistin’in dışında İsrailliler için bir koloni oluşturma olgusu da son iki yılda arttı.

Bu arada istatistikler, Gazze savaşı sonrasında işgal altındaki Filistin’den tersine göçün arttığını, “Birlikte gidelim” sloganıyla hareket ve kampanyaların oluştuğunu ve bu hareketlere onbinlerce Siyonistin katıldığını gösteriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eighteen + thirteen =