Geçtiğimiz Saatlerde 47 İsrail Askeri Yaralandı

Geçtiğimiz Saatlerde 47 İsrail Askeri Yaralandı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist kaynaklar, işgal altındaki Filistin’in güney ve kuzeyinde yaşanan çatışmalarda son birkaç saatte Siyonist rejime bağlı 47 askerin farklı cephelerde yaralandığını duyurdu.

Habere göre, Siyonist kaynaklar şunları kaydetti: Geçtiğimiz saatlerde işgal altındaki Filistin’in güney ve kuzeyindeki çatışmalarda farklı cephelerde 47 İsrail askeri yaralandı, 5’inin durumu ise kritik olduğunu bildirdi.

Siyonist rejimin son 11 günde saldırılarında 100 Lübnanlı çocuk şehit oldu. Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu UNICEF, Siyonist rejimin son 1 günde Lübnan’a yönelik saldırılarında en az 100 çocuğun şehit olduğunu, 690’dan fazla çocuğun da yaralandığını duyurdu.

Filistin Bilgi Merkezi’nin raporuna göre UNICEF, X sosyal ağındaki kullanıcı hesabında yayınladığı yazıda, “Raporlara göre Lübnan’da son 11 günde düzenlenen saldırılarda en az 100 çocuk şehit oldu. Son 6 haftada 690 çocuk dayaralandı.

Bu uluslararası kuruluş, ortaklarıyla işbirliği içinde Lübnan’da tıbbi yardım ve temel hizmetleri sağlamaya devam edeceğini duyurdu.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

thirteen − 8 =