El Kassam Sözcüsü: Düşmanla Uzun Bir Savaşa Hazırız

El Kassam Sözcüsü: Düşmanla Uzun Bir Savaşa Hazırız

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Filistin Direniş cephesi El Kassam’ın sözcüsü, direnişin Siyonist rejime karşı uzun bir savaşa hazır olduğunu vurguladı.

Habere göre, El Kassam sözcüsü, Amerikan hükümetinin desteğinin Siyonist rejimi asla kurtaramayacağına dikkat çekerek, bugün düşmanın son 72 yılın en kötü durumunda olduğunu söyledi.

Ebu Ubeyde, “Aksa Tufanı, Filistin’in her yerine ve silahlı bir kişinin bulunduğu her yere yayılacak ve işgalci rejime, hesabının zor ve acı verici olacağını söylüyoruz” dedi.

Konuşmasının devamında şöyle dedi: ”Dünya, Siyonist rejimin suçlarını, çocukların ve sivillerin öldürülmesini, güvenli evlerin bombalanmasını gözlemlemeye devam ediyor ve milletimizden onurunu savunmasını istiyoruz ve bugün düşman son 72 yılın en kötü durumundadır.”

Ebu Ubeyde, Arap ve İslam milletlerinden Filistin sınırlarına doğru ilerlemelerini ve Siyonist planı bozmalarını istedi.

Direnişin durumunun iyi olduğunu ve bu işgalci rejimle uzun bir mücadeleye hazır olduğunu milletimize ve ümmetimize temin ediyoruz.

Ebu Ubeyde, ayrıca dünyanın tüm özgür insanlarını Siyonist rejimin ve ABD’nin büyükelçilikleri önünde protestoya davet etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 × five =