ABD, 230 kg’lık Bombaları Siyonist Rejime Karşılıksız Veriyor

ABD, 230 kg’lık Bombaları Siyonist Rejime Karşılıksız Veriyor

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Amerikan haber kanalı Axios, Amerika Birleşik Devletleri’nin İsrail’e bedava silah sevkiyatı kapsamındaki 230 kg’lık bombaları Siyonist rejime teslim edeceğini ortaya çıkardı.

Axios’un haberine göre, ABD Başkanı Joe Biden yönetiminin, Refah savaşı endişeleri nedeniyle Nisan ayında askıya alınan Tel Aviv’e bomba sevkiyatını yakın zamanda göndermesi bekleniyor.

Bu Amerikan haber kanalına göre: Beyaz Saray, Biden ile Washington’daki Siyonist rejimin destekçileri arasındaki gerilimi azaltmak istiyor.

Bu haber kanalı ayrıca bu eylemin, ABD’nin İsrail’in Gazze’de bu bombaları kullanma olasılığı konusunda artık daha az endişe duyduğunu gösterdiğini de iddia etti.

Refah’ta muhtemelen önümüzdeki 2 hafta içinde sona erecek olan Siyonist operasyonun bitiminden sonra 1.700 230 kg’lık bombanın teslim edilmesi bekleniyor.

İsrail, kuzey sınırında Hizbullah’la yaşanan çatışmanın topyekun bir savaşa dönüşmesi halinde bombaya ihtiyacı olduğunu söylüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

two × 5 =