İslami Cihad: Şehadet Operasyonu Yaslı Annelerin Feryatlarına Bir Yanıttır

İslami Cihad: Şehadet Operasyonu Yaslı Annelerin Feryatlarına Bir Yanıttır

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Tel Aviv’in Bani Brak bölgesinde özgür bir Filistinli gencin 5 Siyonist’in öldürülmesiyle sonuçlanan şehadet operasyonu Filistin direniş grupları tarafından memnuniyetle karşılandı.

Filistin İslami Cihad hareketi ayrıca Bani Brock Operasyonunu Filistinlilerin işgalci rejimin saldırganlığının ve terörizmin bedelini ödemesi konusundaki ısrarına bir vurgu olarak gördü.

Hareket, “İşgal rejimi suçlarının sonuçlarından tamamen sorumludur ve bu operasyon işgalci rejim ve yerleşimcileri tarafından işlenen kan ve cinayetlere doğal bir tepkidir.”

İslami Cihad, “Bu operasyon, Siyonist düşmanın suçlarında sevdiklerini kaybeden kadın, çocuk ve yaslı babaların feryatlarına bir cevaptır, uluslararası toplumun dili Siyonistlerin bu suçlarına karşı susturulmuş durumdadır. “

Hareket, Filistinlilerin işgalci rejimin suçlarına karşı direnişlerini sürdürmeleri gerektiğini vurguladı.

Filistin Direniş Komiteleri ayrıca Bani Brock’u operasyondan dolayı tebrik ederek, operasyonu Siyonist düşmanın güvenlik sistemi için yeni bir yenilgi olarak nitelendirdi.

Filistin Direniş Komitelerinden yapılan açıklamada, “Bu operasyon, dirençli Filistin halkının çocuklarının, Siyonist rejimin devam eden saldırganlığına karşı bir direniş, fedakarlık ve büyük bir bağışlama ruhuna sahip olduğunu gösteriyor” denildi.

Halk Cephesi de yaptığı açıklamada, “Tel Aviv Operasyonu, düşmana ve Arap Siyonistlerine yönelik yakıcı bir mesajdır” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

two × three =