BAE, Siyonistler İçin Binlerce Müslümanı Gözaltına Aldı

BAE, Siyonistler İçin Binlerce Müslümanı Gözaltına Aldı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Bir hükümet belgesi, BAE yetkililerinin İsrail rejimiyle normalleşmeyi ilan ettikten sonra BAE’de yaşayan binlerce Müslümanı gözaltına aldığını ortaya koydu.
Emirates Lex web sitesine göre, 9 Mart 2020’de imzalanan belge, Emirlik makamlarının İsrailli turistleri korumak amacıyla Abu Dabi, Dubai ve Şarja’da 3.718 Müslümanı gözaltına aldığını gösteriyor.

Belge, BAE İçişleri Bakanlığı Müfettişi Genel Nasser Al-Risi tarafından BAE İçişleri Bakanı Saif bin Zayed Al Nahyan’a gönderildi.

Sızdırılan belgeye göre, İsrailli turistleri güvence altına almak ve korumak için BAE’de bir dizi Müslüman’ı gözaltına alan BAE polis yetkililerinin bir listesi de bulunmaktadır.

Gözaltına alınan 3 bin 718 Müslüman’ın akıbeti bilinmiyor.

13 Ağustos 2020’de İsrail rejimiyle normalleşme anlaşmasının imzalanmasından sonra BAE’ye girişlerini artıran İsrailli turistlere ve güvenliklerine verilen desteği artırıldı.

BAE polisi açıklaması, bu Müslümanların İsrailli konuklara ve turistlere yönelik muamelelerinde kural ve düzenlemeleri ihlal eden kişiler arasında olduğunu iddia ediyor!

Ancak bu insanlar, 2020’den bugüne kadar Siyonist turistlerin BAE’ye girişine karşı çıkanlar arasındaydı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

twelve − 7 =