Filistin’in Yeni İşgali! Ukraynalı Yahudi Mültecilere Ev Sahipliği Yapacak

Filistin’in Yeni İşgali! Ukraynalı Yahudi Mültecilere Ev Sahipliği Yapacak

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Ukrayna krizinde arabuluculuk yapan Siyonist rejim, Filistin’de yeni alanlar işgal etmeyi ve Ukrayna’dan gelen Yahudi mülteciler için yeni yerleşim yerleri inşa etmeyi planladığı iddiaa edildi.
Habere göre, Siyonist Düşünce Vakfı etnik üstünlüğe dayalı ırkçı bir ideolojidir. Bir asır önce Filistin halkını görmezden gelen Siyonist hareket, Ukrayna krizinde bir kez daha onları Latif el-Hail üzerinden göç etmeye ikna edebilen kaçak Siyonistleri Ukrayna’ya yerleştirmek niyetindedir.

Dünya Siyonist Örgütü’nün konut birimine göre, bu birim, Ukrayna’dan kaçak Siyonistleri çekmek için 1000 konut inşa etmek için ilk adımları attı. Ukrayna’da savaşın başlamasından birkaç hafta önce, Dünya Siyonist Örgütü’nün konut departmanı başkanı Yeshay Merling, işgal altındaki Filistin’e göç etmek isteyen Ukraynalı Siyonistlerin aileleri için geçici barınaklar inşa etmek için ayrıntılı bir plan hazırladığını söyledi.

Bu özel planı Dünya Siyonist Örgütü’nün şu anki başkanı “Yaqub Haguil”e sunduğunu açıkladı. Bu özel plan, kompleksi yeni Siyonist yerleşim yerleri haline gelecek olan 55 ila 90 metrekarelik konut binalarının inşasını içeriyor. Plan, bu yerleşimlerin Nakib Çölü’nün kuzey bölgelerinde, Arap Vadisi’nde, Besan bölgesi yakınlarındaki Yanabi Vadisi’nde ve Ürdün Vadisi’nde inşa edildiğini belirtiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

nine − 1 =