Siyonist Rejim 14 Yaşındaki Filistinli Genci Şehid Etti

Siyonist Rejim 14 Yaşındaki Filistinli Genci Şehid Etti

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Filistin Sağlık Bakanlığı: “Mohammed Shehadeh” adlı çocuğun, Beytüllahim’in güneyindeki Al-Khader kasabasında İsrail düşman güçlerinin kurşunlarıyla şehit edildi.İslami Cihad, Siyonist düşmanı ve yerleşimcilerini caydırmak için silahlı direnişi harekete geçirme çağrısında bulundu.

Hareket, Salı akşamı yaptığı açıklamada, işgal altındaki Batı Şeria’daki Beytüllahim’in güneyindeki Al-Khader kasabasında Siyonist düşman kuvvetlerinin 14 yaşındaki çocuk Muhammed Rizq Shehadeh’e karşı işlediği iğrenç suçu kınadı. ve onun soğukkanlılıkla infazı, savunmasız insanlarımıza karşı terörizm ve saldırganlığın açık bir örneğidir.

Ve halkımızın devrimcileri ve kahramanları işgal karşısında susmayacak ve bu suçun yansımalarından Siyonist işgalin topraklarımızdan ve kutsallarımızdan kovuluncaya kadar sorumludur.

Hareket, cinayet ve infazla devam eden Siyonist teröre karşı bu sessizliğin, insan hakları iddiasında bulunan kurum ve kuruluşlar için bir yüz karası olduğu görüşündedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 − 4 =