Siyonist Başbakan: İran İle Gece Gündüz Savaş Halindeyiz

Siyonist Başbakan: İran İle Gece Gündüz Savaş Halindeyiz

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist rejimin Başbakanı, Tel Aviv’in İran’a karşı gece gündüz savaştığını belirtti.

Bahreyn’e gelen İsrail Başbakanı Naftali Bennett, bir Lübnan gazetesine verdiği röportajda İran’a suçlamalarda bulundu.

İsrail Başbakanı, Bahreyn gazetesi Al-Ayyam’a verdiği demeçte, ülke yetkilileriyle yapacağı görüşmede bazı konuları görüşeceğini ve ekonomi, sağlık, turizm ve güvenlik de dahil olmak üzere tüm alanlarda ikili ilişkileri güçlendireceğini duyurdu.

Tel Aviv’in bölgedeki eylemlerinden bahsetmeden İran’ı bölgede istikrarsızlığı yaymak ve terörist olarak adlandırdığı grupları desteklemekle suçlamaya devam etti. İsrail başbakanı, “İran ve müttefikleriyle gece gündüz savaşıyoruz” dedi.

Bennett, yaptırımların kaldırılmasına atıfta bulunarak, “Başkan Biden, son 50 yıldır İsrail’in gerçek bir dostudur. Güvenlik ihtiyaçlarımızın ne olduğunu anlıyor. İran ile bir anlaşma imzalamanın stratejik bir hata olduğunu düşünüyoruz, çünkü bu anlaşma ülkenin nükleer yeteneklerini korumasını ve yüz milyarlarca dolar kazanmasını sağlayacaktır.”

İsrail başbakanı, ilişkilerin normalleşmesinden bu yana ilk kez üst düzey bir heyetin başında dün gece Bahreyn’in başkentine geldi. Bahreyn medyasına göre, bugün Kral Hamad bin Isa Al Khalifa ve Veliaht Prens Salman bin Hamad Al Khalifa ile görüşmesi planlanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

seventeen − 2 =