Siyonist Rejim Bir Filistin Vatandaşını Evini Yıkmaya Zorladı

Siyonist Rejim Bir Filistin Vatandaşını Evini Yıkmaya Zorladı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Resmi Filistin haber ajansına (Wafa) göre, Kudüs’teki Siyonist rejim, bir Filistin vatandaşını Kudüs’teki Mescid-i Aksa’nın güneyindeki Salwan kasabasındaki evini yıkmaya zorladı.

Habere göre, Ahmad Amer, Salwan kasabasının “Ain Al-Luza” mahallesindeki evini yıkımın maliyetini karşılayamadığı için kendi evini yıkan bir Filistin vatandaşıdır.

Siyonist rejim, Kudüs’te birçoğu çeşitli aşamalarda uygulanmakta olan yüzlerce konutun tahliyesi ve yıkılması emrini verdi.

Siyonist militanların işgal altındaki Kudüs’teki şehitlik operasyonunun beyni Fadi Abu Shakhidam’ın evini de yıktığı bildirildi.

Daha önce, yerel kaynaklar, Yeni yıl’da Siyonist işgalciler tarafından işgal altındaki Kudüs’teki Filistinlilerin evlerinin yıkıma devam ettiğini bildirdi.

Siyonist rejim, yaygın uluslararası muhalefete rağmen İşgal Altındaki Filistin Toprakları’nda inşa etmeye devam ediyor ve şimdiye kadar rejimin taleplerini durdurmak için hiçbir pratik veya caydırıcı önlem alınmadı.

2016 sonlarında BM Güvenlik Konseyi, İşgal Altındaki Filistin Toprakları’nda Siyonist rejimin her türlü yasadışı inşaatını yineleyen ve Batı Şeria’daki tüm Siyonist yerleşimlerin derhal boşaltılması gereğini vurgulayan 2334 sayılı Kararı kabul etti.

Siyonist rejim bu kararı defalarca ihlal etti ve yerleşimi durdurmakla kalmayıp yoğunlaştırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 × two =