Bennett: 200 dolarlık Kassam Füzesini 100.000 Dolarlık Füzeyle Durduruyoruz

Bennett: 200 dolarlık Kassam Füzesini 100.000 Dolarlık Füzeyle Durduruyoruz

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; İsrail başbakanı, rejimin mali kayıplarına değinerek, Tel Aviv ordusunun 200 dolarlık Katayeb el-Kassam füzelerini 100.000 dolarlık füzelerle durdurduğunu söyledi.

Habere göre, İsrail Başbakanı Naftali Bennett, İbranice yayınlanan Haaretz, Yedioth Ahronoth, İsrail Hume ve Ma’ariu gazetelerinde yayınlanan bir röportajda,

“Ben kabine başkanı olduğum sürece Oslo anlaşması uygulanmayacak” dedi. Bennett, “Ben sağcı bir partiyim ve pozisyonum değişmedi” dedi.

“Filistin devletinin kurulmasına karşı çıkmaya ve İsrail’i savunmaya devam ediyorum.” Siyasi müzakerelerin bir Filistin devleti [kurmasına] izin vermeyeceğim ve Filistin Yönetimi liderleriyle görüşmeye hazır değilim” dedi.

Habere göre Haaretz gazetesi, Bennett’in “Bugünün Ortadoğu’su jandarmasız bir Ortadoğu’dur” dediği röportajın bir başka bölümüne de yer verdi. Bu, İsrail’in bölgede yol gösterici ve istikrar sağlayıcı güç olmaya çabalaması gerektiği anlamına geliyor” dedi.

Röportajın başka bir bölümünde Bennett, “Füzelerin, lazerlerin, siber yeteneklerin ve benzerlerinin geliştirilmesine yatırım yapıyoruz. Bugün, Kassam füzeleri 200 dolardan ateşleniyor ve biz onları 100.000 dolarlık bir füzeyle önlüyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

twelve + 13 =