Yemen: Silahlarımız Tüm Saldırgan Ülkelerin Derinliklerine Ulaşıyor

Yemen: Silahlarımız Tüm Saldırgan Ülkelerin Derinliklerine Ulaşıyor

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Yemen Ordusu Genelkurmay Başkan Yardımcısı, Koalisyon ülkelerinin hassas ve hassas silahlara ve insansız hava araçlarına sahip olduğunu bildirdi.

Habere göre, Yemen ordusu Genelkurmay Başkan Yardımcısı Ali El-Mushki, Yemen Fırtınası Operasyonu 2’nin Yemen’in caydırıcı yeteneklerinde bir artışa işaret ettiğini söyledi.

Operasyonun Yemen gücünün Suudi-Emirlik koalisyonunun saldırgan ülkelerinin derinliklerine ulaşabileceğini gösterdiğini söyledi.

Harekatın çok sayıda silah, kuvvet ve bilgimiz olduğunu gösterdiğini, koalisyon ülkelerinin kontrolümüz altında olduğundan emin olabileceklerini vurguladı.

Yemenli yetkili, Yemen güçlerinin koalisyon ülkeleri için bir dizi hassas ve kesin hedeflere sahip olduğunu kaydederek istediğimiz herhangi bir saldırgana veya koalisyon destekçisine ulaşabilecek güdümlü silahlarımız ve insansız hava araçlarımız bulunduğunu bildirdi.

Al-Mushaki ayrıca Al-Zafra üssünün hedef alınmasının önemli bir mesaj olduğunu söyledi; Çünkü savaş uçakları Yemen halkını bombalamak için bu üsten hareket ediyorlardı.

Yemen güçlerinin bu ülkenin vatandaşlarını ve topraklarını savunmak için hiçbir engeli olmadığını kaydetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

four × five =