Hamas: Suudi Koalisyonu Bölgenin Geleceğinde Yeri Olmayan Güçlere Güveniyor

Hamas: Suudi Koalisyonu Bölgenin Geleceğinde Yeri Olmayan Güçlere Güveniyor

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Gazze’deki üst düzey bir Hamas yetkilisi olan Mahmud el-Zahar, bugün Suudi-Emirlik koalisyonu tarafından Yemenli sivillerin öldürülmesine yanıt olarak, Körfez Arap devletlerinin Yemen’e yönelik politikalarının bedelini ödeyeceğini ve Siyonistlerle uzlaşmaya varacağını söyledi.

Al-Zahar, Al-Mayadin’e verdiği demeçte Yemen’in işgalinin Siyonist rejimin Filistinlilere yönelik saldırganlığına benzer olduğunu söyledi.

“Suudi koalisyonu Batı’nın ve Siyonist rejimin rızasını arıyor. Basra Körfezi’ndeki Arap rejimleri başarısız bir plan seçti ve bölgenin geleceğinde yeri olmayan güçlere güveniyor.”

Hamas yetkilisi şunları vurguladı: “Uluslarının işgale ve Siyonist rejimle ilişkilerin normalleşmesine karşı olduklarını ifade etmelerini engelleyen Arap rejimlerinin baskısıdır.

Arap yöneticilerin tahtlarını korumak için Arap haysiyeti ve barış tarihini unuttuklarını söyleyen Al-Zahar, Planlarının başarısız olduğunu ve kaderlerinin Batılıların elinde olmadığını bilmeliler. ” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

one × 3 =