Siyonist Rejimin En Büyük Korkusu ”Kasım Süleymani”dir

Siyonist Rejimin En Büyük Korkusu ”Kasım Süleymani”dir

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Suriye’deki Filistin İslami Cihad hareketinin temsilcisi Ebu Mucahid, Hacı Kasım Süleymani ile görüşen her genç Filistinlinin Kasım Süleymani olduğunu ve Filistin’e ve Gazze Şeridi’ne döndüğünü söyledi.

Habere göre; Filistin İslami Cihad-Şam Ofisi: Filistin ve Mescid-i Aksa konusu, bölgede Siyonist rejimin kuruluşundan bu yana, terörün suç ortaklığı ve komplosu nedeniyle çok zor durumda olan Müslüman Ümmeti’nin temel meselesidir. Başta ABD olmak üzere Batılı destekçileri ve onların Arap uzlaşmacı hükümetleri tarafından bu meseleyi idame etmesinde siyonist rejime destek vermektedir.

Ancak bu komploların uygulanmasının önündeki en önemli engel, son dönemde gerçekleştirilen iç savaşla doruğa ulaşan aktif ve etkili caydırıcılık düzeyine ulaşmış direnişin varlığıdır.

Kudüs’ün Kılıcı savaşı ve Filistin direniş gruplarının lider ve komutanlarına göre direnişin konumu ve caydırıcı gücünü artırması, en büyük ideali Filistin olan şehit Hacı Kasım Süleymani tarafından başarıya uşalmıştır.

Suriye’deki Filistin İslami Cihad hareketi, liderleri ve komutanları Hacı Kasım ile çok yakın ilişkiler içinde olan bu direniş gruplardan biridir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

four × 1 =