Şeyh Zakzaki’den Gönüllerin Komutanının Şehadet Yıldönümünde Mesaj

Şeyh Zakzaki’den Gönüllerin Komutanının Şehadet Yıldönümünde Mesaj

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Nijerya İslami Hareketi lideri, İslam Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı’nın şehadetinin yıl dönümünde yaptığı açıklamada, direniş yolunun Allah’ın izniyle İmam’ın zuhuru ile son bulacağını söyledi.

Nijerya İslami Hareketi lideri Şeyh İbrahim Zakzaki, İslam Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani’nin canice ve korkakça terörünün yıldönümünde bir başsağlığı mesajı gönderdi.

Şeyh Zakzaki mesajında ​​şunları söyledi: “Selam size, rahmet size olsun. Biz Allah içiniz ve O’na döneceğiz. General Kasım Süleymani’nin anısına değer veriyorum, Allah ona rahmet eylesin. Ben de terörle mücadele ediyorum, diyerek Kasım Süleymani’yi öldürerek gerçeklerini gösterdiler, çünkü Irak ve Suriye gibi ülkelerde tüm hayatını terörün tüm etkilerini ortadan kaldırmak için harcayan birini şehit ettiler.

Şehit Süleymani’yi özellikle Suriye ve Irak’ta düşmanların tüm planlarını alt üst eden bir stratejist olarak nitelendirdi ve şöyle açıkladı: Onu şehit edenler gerçek teröristlerdir, sadece terörün destekçileri değil, aynı zamanda suikastçılardır. Açıkça kendilerini inkar ettiler.

Nijerya İslami Hareketi lideri, General Kasım suikastının failleri gerçek yüzlerini gösterdiğini belirterek, “General Kasım Süleymani’nin şehadet olayı gerçekten bizleri şok etti ve onun için yas tuttuk. Bir şehidin kanının sonsuz yaşamı yarattığını bilmedikleri için hata yaptılar. Bu, sizden önceki zalimlerin, Kerbela’yı katletme hatasını yapanların yaptığı hatanın aynısıdır” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

9 − one =