Trump: Lanet Olası Netanyahu! / Başkan Olmasaydım, İsrail Yok Olurdu

Trump: Lanet Olası Netanyahu! / Başkan Olmasaydım, İsrail Yok Olurdu

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Eski ABD başkanı anılarının bir bölümünde, Siyonist rejime yaptığı birçok hizmete rağmen eski başbakanı kendisine karşı yaptıklarından dolayı affetmeyeceğini belirtti.

İbranice haber kaynakları eski ABD Başkanı Donald Trump’ın Siyonist web sitesi Valla’nın muhabiri Barack Ravid ile yaptığı özel röportajdan alıntılar yayınladı.

Geçtiğimiz günlerde eski ABD Başkanı’nın eylemlerini konu alan “Trump Peace” isimli kitabını yayınlayan gazeteci Walla, kitabında Donald Trump ile özel bir röportaja yer verdi.

Donald Trump bir röportajda, “Bu ülkedeki seçimler – Amerika Birleşik Devletleri – başkanlık için savaşmayan bazı aptal ve zayıf insanlar yüzünden benden çalındı ​​ve alındı” dedi.

Eski başkan şunları ekliyor: “Kimse Netanyahu için benim yaptığım kadar çok şey yapmadı; Kimse benim kadar İsrail için çalışmadı. Golan çok önemliydi. Bunu seçimden önce yaptım ve Netanyahu’ya çok yardım ettim.”

İşgal altındaki Golan için “Bazı insanlar bana bu hediyenin (Golan) on milyarlarca dolar değerinde olduğunu söyledi” dedi. Bunu seçimden önce yaptım. Ona çok yardımcı oldu. Ben olmadan başarısız olurdu.

Trump, “Netanyahu’yu gerçekten sevdim. Hala onu seviyorum; Ama aynı zamanda sadakati de seviyorum! Biden’a kendisini tebrik etmek için giden ilk kişi Netanyahu oldu. Biden’ı sadece tebrik etmedi, bunu bir video şeklinde yaptı.”

Eski cumhurbaşkanı konuşmasının bu bölümünün sonunda “Bu büyük bir hataydı” dedi. O zamandan beri onunla konuşmadım. Lanet olsun! “Onu affetmeyeceğim.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 × 1 =