Siyonist Rejim: İranlılar Bizi Uzaktan Taciz Ediyor

Siyonist Rejim: İranlılar Bizi Uzaktan Taciz Ediyor

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; İşgal rejiminin başbakanı Naftali Bennett, Viyana görüşmelerinin arifesinde bir kez daha İran’ın nükleer programına ve bölgesel pozisyonlarına karşı suçlamalarda bulundu.

Haberde, İsrail basınında çıkan haberlere göre, Başbakan Naftali Bennett, İran ile dünya güçleri arasında Viyana’da yapılan görüşmeler hakkında yorum yaptı.

Bennett konuşmasının başında, “İranlılar, Tahran’da güvenle otururken İsrail’i füzelerle kuşattı. Bizi uzaktan taciz ediyorlar ve bize zarar veriyorlar.” dedi.

Bunun üzerine Siyonist rejimin Başbakanı, bu rejim yetkililerinin başta Kudüs Gücü olmak üzere İslam Devrim Muhafızları’na karşı terörü destekleme konusundaki asılsız iddialarını tekrarladı.

İddiaların ardından Batı Asya bölgesindeki nükleer silahların tek sahibi olan başbakan, İran’ın barışçıl nükleer programı görüşmelerine giderek rejimin söylemlerini tekrarladı.

Naftali Bennett, “İran ile süper güçler arasında bir anlaşma olsa bile, İsrail bu anlaşmanın bir parçası değildir ve ona bağlı değildir. Müttefiklerimizle anlaşmazlığı içeren karmaşık bir dönem olabilir. İsrail’in hareket özgürlüğünü korumaya devam edeceğiz. Anlaşmaya bir dönüş olsa bile” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 × three =