SİYONİST REJİMİN ROKET DEHASININ İKAMETGAHININ YAKILDIĞI AN(VİDEO)

SİYONİST REJİMİN ROKET DEHASININ İKAMETGAHININ YAKILDIĞI AN(VİDEO)

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist rejimin füze dehasının ölümünün açıklanmasının ardından, İbranice medya, Siyonist yetkilinin konutunun ateşe verildiği andan itibaren, suikast hipotezini güçlendiren bir video yayınladı. İbranice kaynaklar kısa süre önce Siyonist rejimin uzay ve roket düşünürü Avi Har-Yvonne’nin konutunun yakılmasına ilişkin bir video yayınladı.
7 Haziran sabahı İsrail medyası, İsrail Uzay Ajansı’nın eski başkanı ve roket dehası Avi Har-Yvonne’nin ölümünü bildirdi. İşgal altındaki toprakların kuzeyindeki Akka kentindeki Efendi Hoteli’nde çıkan yangında Siyonist rejimin füze beyni ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Hayfa’daki Rambam Tıp Merkezi’nde şiddetli yanıklar ve duman solumaktan boğulma nedeniyle 11 Mayıs’tan beri komada olduğunu ve solunum cihazına bağlanarak canlı tutulduğunu bildirdi.

Geçtiğimiz günlerde, rejimin füze düşünürünün ikametgahının ateşe verildiği anı gösteren Siyonist ağ “Kun”dan alıntı yapan bir video yayınladı.

.

Avi Har-eun’un ölümünün duyurulması sırasında, bazıları onun planlı suikast olasılığı hakkında spekülasyon yaptı ve şimdi bu videonun yayınlanmasıyla daha da güçlendi.

Siyonist rejimin füze dehasının Akka’daki Efendi Oteli’nde çıkan yangında ölmesinin ardından, diğer bazı önemli Siyonist şahsiyetlerin de ölüm olasılığını öne sürdüler. Siyonist rejimin uzay ve füze programının beyni olarak bilinen 84 yaşındaki Har-Eun, orduda bulunduğu süre boyunca kapsamlı araştırmalar yaptı ve İsrail’in cephaneliğine gelişmiş silahlar ekledi.

1982’de Siyonist Havacılık ve Uzay Sanayii Örgütü’ne katıldı ve Shavit ‌ uydu roketini inşa eden bir ekibi yönetti.
Siyonist milisler aynı zamanda 1960’larda Negev Çölü’ndeki Dimona nükleer tesisi yakınlarındaki Hawk savunma sisteminin komutanıydı. 1995’ten 2004’e kadar Siyonist rejimin uzay ajansının da başındaydı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

four × 2 =