SİYONİST GAZETECİ TÜRKİYE’DE CANLI YAYIN SIRASINDA TUTUKLANDI

SİYONİST GAZETECİ TÜRKİYE’DE CANLI YAYIN SIRASINDA TUTUKLANDI

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Türk güvenlik güçleri, canlı yayında haber yaparken İstanbul’da bir Siyonist gazeteciyi tutukladı. Türk güvenlik güçleri, Siyonist rejimin Kanal 13 muhabiri “Ali Mojrabi”yi dün İstanbul’da Pazartesi günü canlı yayında tutukladı.

Türk Zaman gazetesinin haberine göre muhabir, güvenlik güçleri geldiğinde İsrailli bir casus çifti haber yaparken haberine devam etmesini engelledi. Ayrıca kamerasını kaydederek tüm görüntülerini ve videolarını silmişler. Siyonist muhabir şu anda otelinde ve gitmesine izin verilmiyor. Siyonist Times gazetesi de Türk polisinin gün boyunca muhabirin hareketlerini izlediğini bildirdi.

“Natalie Oknin ve Dorothy Oknin Davası,” Erdoğan’ın İstanbul’daki konutunu filme aldıktan sonra Tel Aviv rejimi için casusluk yaptıkları iddiasıyla Türkiye’de tutuklanan iki Siyonist.

Siyonist rejim, ikisinin bu rejimin askeri ve güvenlik kurumlarıyla hiçbir bağlantısının olmadığını iddia ediyor.

“I24” haber sitesinin bugünkü haberine göre, İsrail istihbarat servisi (Mossad) başkanı “David Barnia”, adı geçen iki kişinin serbest bırakılması için Türk istihbarat servisi yetkilileriyle görüşmelere başladı. İsrail Başbakanı Naftali Bennett geçtiğimiz günlerde Türkiye’de gözaltına alınan “Natalie ve Okinin davası” adlı İsrailli bir çiftin masum olduğunu iddia etti.
21 Ekim’de Türk güvenlik güçleri, dört ilde düzenlediği eş zamanlı operasyonda Mossad adına casusluk yapmakla suçlanan 15 kişiyi tutukladı.
Yaklaşık bir yıldır faaliyetlerini izlediğini kaydeden Ankara, Siyonist rejimin casus aygıtıyla bilgi alışverişinde bulunduklarını ve Türkiye’nin ulusal güvenliğine karşı harekete geçmeye çalıştıklarını söyledi.

Türk kaynakları, casus ağının Suriyeli ve Filistinli öğrencilerden, özellikle de savunma sanayii öğrencilerinden bilgi topladığını bildirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

10 − two =