ESKİ ABD SAVUNMA BAKANI: İRAN BİZİMLE OYNUYOR

ESKİ ABD SAVUNMA BAKANI: İRAN BİZİMLE OYNUYOR

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Eski ABD Savunma Bakanı, ABD’nin İran’ın oyunbazlığından ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in zekasından bahsetti.
Eski ABD Savunma Bakanı ve CIA eski başkanı, ABD medyasından biriyle İran hakkında yaptığı röportajda şunları söyledi: Benim endişem İran’ın bir oyuncak olduğu ve bu olursa İsrail ile işbirliği yapmaya karar verebiliriz.
Eski CIA direktörü eski ABD Savunma Bakanı Leon Canta, Çarşamba günü CBS News’e İran hakkında şunları söyledi: “Endişem, İran nükleer meselesinin oyunumuzda bir rol oynayacağı. Ve eğer yaparlarsa, nükleer silah üretmelerini durdurmak için İsrail’le birlikte çalışmaya karar verme koşullarına çok iyi sahip olabiliriz. “Büyük bir karar olacak.”

“Bugün belki de en büyük tehdit demokrasimizin bozulması ve her iki tarafın da hükümetin çıkarları doğrultusunda birlikte çalışamamasıdır” dedi. Çin ile anlaşırsak, Rusya ile anlaşacağız, eğer müttefiklerimizle anlaşacaksak, dünyaya hükmedebileceğimizi göstermeliyiz ve beni en çok endişelendiren de bu. “İki büyük Amerikan partisinin siperlerinde birbirlerine el bombaları attığını ve işbirliğine karşı çıktığını görüyorum.” Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin Panetta, “Putin’i tanıyoruz” dedi. Dürüst olmayı sana borçluyum.
İstihbarat açısından ve onun bir zorba olduğunu.

Bence Putin ABD’nin zayıflığını hissetti ve bu zayıflıktan yararlanabileceğini düşünüyor. İşte bu yüzden Kırım düştü ve bu yüzden Ukrayna böyle bir durumda. Suriye’deler ve ABD’ye siber saldırılar düzenliyorlar. Bence gerçekten bozma yeteneğine sahipler ve Putin akıllı.

Daha önce ABD Kongresi’ne yapılan saldırı hakkında, Kongre’deki olayla ilgili duygularının 11 Eylül’dekine benzer olduğunu ve görevde olduğu yıllar boyunca, haydutların, ABD Kongresi ABD’yi işgal edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 × 4 =