FİLİSTİNLİ ESİRLERİ YAKALAMA OPERASYONU: ÖZGÜRLÜK İÇİN DİRENİŞ VAADİNİ UMUYORUZ

FİLİSTİNLİ ESİRLERİ YAKALAMA OPERASYONU: ÖZGÜRLÜK İÇİN DİRENİŞ VAADİNİ UMUYORUZ

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Son zamanlarda Siyonist rejimin yüksek güvenlikli hapishanesinden geniş çaplı kaçış sırasında Filistinli mahkumlar, duruşmalarının aralarında, yakında serbest bırakılmaları için bir direniş vaadi umduklarını söylediler.
Jalboo hapishanesinden Büyük Kaçış operasyonunun mahkumları, bugün kuzeydeki El Nusra kentindeki duruşmalarının aralarında, yakında serbest bırakılmaları için büyük umutlarını dile getirdiler. Al-Kuds Al-Arabi’ye göre, Filistinli aktivistler bugün sosyal medya sitelerinde Jalboo hapishane operasyonundan kaçan üç mahkumun videolarını yayınladılar.

Mahmoud al-Areza, Iham Kamamji ve Yaqub Ghaderi bugün kuzeydeki Nasir kentindeki bir sulh mahkemesinde yargılandılar.
Nadi el-Asir el-Filistin Merkezi’ne göre, İsrail mahkemesi bugünkü duruşmanın sonunda üç Filistinli mahkumun tutuklular için bir duruşma daha yapacağını duyurdu, ancak bir zaman belirtmedi.
Bugünkü duruşmanın sonunda İsrail mahkemesi, Siyonist mahkemeye göre üç Filistinli mahkum için bir duruşma daha yapacağını duyurdu, ancak bir zaman belirtmedi. Yaqub Ghaderi videolardan birind şöyle diyor: “Filistin’e döneceğiz. Allah’ın izniyle tüm Filistin’e, tarihi Filistin’e döneceğiz. Özgürlüğümüz her şeyden eüstündür.”
Taleplerimiz meşrudur” dedi. Durumumuz çok kötü. Mezarda yaşıyoruz. Bizim için istedikleri bu; Ama biz kararlı ve güçlü kalacağız.

Altı esir, Batı Şeria’daki Cenin bölgesinde ikamet ediyor. Mahmoud al-Areza, Mohammad al-Areza, Yaqub Ghaderi, Manazel Nafi’at, Ayham Kamamji İslami Cihad hareketinin üyeleridir ve Zakaria al-Bidi, Fetih hareketine bağlı Katab al-Aksa grubundandır.
Hamas’ın askeri kanadı Şehit İzzeddin el-Kassam’ın kitap grubu, altı mahkum serbest bırakılmadan yeni mahkumların değiş tokuş edilmeyeceğine söz verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

two × 4 =