FİLİSTİN HALK DİRENİŞ KOMİTELERİ İRAN DEVRİM MUHAFIZLARI’NI TEBRİK ETTİ

FİLİSTİN HALK  DİRENİŞ KOMİTELERİ  İRAN DEVRİM MUHAFIZLARI’NI TEBRİK ETTİ

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Filistin Halkının Direniş Komiteleri, İslam Devrim Muhafızları’nın ABD deniz saldırganlığıyla yüzleşmesine bir mesajla yanıt verdi.

Filistin Direniş Komiteleri bir mesajda, Devrim Muhafızları donanmasını ABD deniz saldırganlığına verdiği yanıttan dolayı tebrik etti.

Filistin Direniş Komiteleri, İslam Devrim Muhafızları’nın bugün ABD Donanması ile yaptığı gibi, ümmetin düşmanlarının sadece yüzleşme dilinden anladıklarını vurguladı.

Mesaj şöyle devam etti: “İran İslam Cumhuriyeti bugün bölgede ‘Amerikan Kibirine, Hegemonyasına ve Saldırganlığına Hayır’ başlıklı yeni bir çatışma denklemi kurdu.”

Filistin Halk Direniş Komiteleri, ABD ve Batı’nın ümmetin zenginliğine yönelik hırs ve açgözlülüğünün ve haklarının ihlal edilmesinin İran’ın tüm bu komploları yenilgiye uğratmakta ısrar etmesi karşısında ortadan kaldırılacağını vurgulayarak konuşmalarını sonlandırdı.

ABD Deniz Piyadeleri geçen hafta Umman Denizi’nde İran İslam Cumhuriyeti’nden petrol çaldı. Amerikalılar Umman Denizi sularında bir İran petrol tankerini kaçırdı ve petrol sevkiyatını bilinmeyen başka bir yere yönlendirdi.


Ancak IRGC deniz savaşçıları, çalıntı bir petrol tankerinin güvertesinde Heliburn Operasyonunu gerçekleştirerek çalınan petrol tankerini ele geçirdi ve İran karasularına yönlendirdi. ABD Ordusu Terörist Kuvvetleri birkaç helikopter ve savaş gemisi kullanarak tankeri takip etmeye devam etti, ancak Devrim Muhafızları Donanması’nın kararlı ve yetkili girişiyle başarısız oldu.

IRGC Genel Halkla İlişkiler, Amerikalıların daha fazla yetenek kullanarak ve petrol tankerini engellemek için birkaç savaş gemisi daha göndererek yeteneklerini güçlendirme girişimlerine atıfta bulunarak şunları kaydetti:Devrim Muhafızları donanmasının cesur ve yiğit savaşçılarının İran halkının çıkarlarına karşı her türlü macera ve tehdide karşı hazır ve kararlı olduğunu anlayan Amerikalılar, pes ederek bölgeyi terk etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

10 + twenty =