Siyonist Rejim Hava Kuvvetlerinden BAE’ye Yardım ve İşbirliği Vaadi

Siyonist Rejim Hava Kuvvetlerinden BAE’ye Yardım ve İşbirliği Vaadi

Acilnews’in Reuters’ten alıntı yaparak sunduğu habere göre; Siyonist rejimin hava kuvvetlerinin komutanı, BAE mevkidaşına işbirliği sözü verdi.

Haberde, Bu söz, BAE Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral İbrahim Nasır Muhammed Alavi’nin işgal altındaki topraklara yaptığı ziyaret sırasında verildi.

BAE Hava Kuvvetleri Komutanı İbrahim Nasır Mohammad Alavi, “Mavi Bayrak” adlı çok uluslu bir tatbikat düzenlemek için işgal altındaki topraklara gitti ve Siyonist mevkidaşı Amikam Norkin, “Bugün bir gün” Bu gerçekten önemli bir an. hava kuvvetlerimiz arasındaki işbirliğinin geleceği için.” dedi.

13 Ağustos 2020’de BAE yetkilileri, Siyonist rejimle Filistin halkının haklarını ve onların haklı mücadelesini göz ardı ederek ve ABD liderliğindeki Donald Trump yönetimi altındaki İslam dünyasının ideallerine sırt çevirerek bir uzlaşma anlaşması imzaladı. İlişkileri normalleştirmek için Siyonistlerin İbrahim Anlaşması dediği anlaşmayı imzaladılar.

BAE, Arap dünyasında Mısır ve Ürdün’den sonra sırasıyla 1979 ve 1994’te Siyonist rejimle bir uzlaşma anlaşması imzalayan üçüncü ülkeydi; İslam dünyasının Filistin halkının özlemlerine ve İslam dünyasının meşru sorunlarına ihanet olarak tanımladığı bir olaydır.

BAE, Basra Körfezi’nde Siyonist rejimle böyle bir uzlaşma anlaşması imzalayan ilk Arap ülkesi oldu.

Bunu yaparken Abu Dabi, sözde güvenliğini sağlamak için Siyonist rejime başvurdu; Kolektif bir güvenlik mekanizmasını gündeme getirmek ve Basra Körfezi bölgesindeki diğer ülkelerle çalışmak yerine siyonistlerele işbirliğini seçti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

three × 4 =