Kerbela’da Özel Bir Çadır Faaliyeti/ İmam Hüseyin’in(a.s) Kubbesi İle Özel Bir Fotoğraf Çekimi+ Resimler

Kerbela’da Özel Bir Çadır Faaliyeti/ İmam Hüseyin’in(a.s) Kubbesi İle Özel Bir Fotoğraf Çekimi+ Resimler

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Mokeb el-masurin, ziyaretçilerin Tahran’ın hüseyniyeh çatısının varlığıyla İmam Hüseyn’in (a.s) aydınlık kubbesiyle fotoğraf çektirdiği özel bir hizmetin verildiği Erba’in özel çadırlarından biridir.

Erbain misyonlarının hepsi yiyecek ve konaklama veya nihai kültürel çalışmalarla biliniyor, ancak Hüseyn’in(a.s) yasına özel ve medya hizmeti sunulmuş.

İmam Hüseyin’in(as) Kubbesi ile bir hatıra fotoğrafı 

Al-masurin çadırı, Hüseyin Erbain ziaretçilerine özel fotoğraf hizmetleri sunan bir grup medya aktivisti tarafından yaratıldı. Bu çadırın hizmetkârlarından Saman Darvişi şöyle der: “Çadırımızz, Babul el-raca haram Hüseyni’nin önünde ve Tahranlıların Hüseyniye çatısında iİmam Hüseyin (a.s) ziyaretçilerine ihtisas ve sanatsal bir hizmet sunmak amacıyla çalışmaktadır.

Günlük 1.000 ila 1.500 Fotoğraf

Ziyaretçiler için uygun bir alan yaratarak, bu çadırın genç hizmetkarları kubbeli portreler üretirler. Darvishi şöyle diyor: “Kerbela’daki ziyaretçilere günlük 1.000 ila 1.500 fotoğraf kriko dağıtıyoruz ve 16:00’dan sabah namazına kadar çadır’ı ziyaret ederek kubbelerle fotoğraf çekebilecekleri açıklandı.

Hızlı fotoğraf baskısı ve hacılara teslimat

İki profesyonel fotoğrafçı insanların fotoları için yorulmadan çalışıyor. “Abdullah Damat ve Sayed Mohammad Noorbakhsh, günlük olarak insanları fotoğraflamak için vardiya alan müşterilerimizle birlikte iki profesyonel fotoğrafçıdır.” dedi. fotoğraflar hemen sistemdeki kişilere görüntülenir ve daha sonra baskı için aşağıya gönderilir.

ücretsiz fotoğrafçılık ve popüler hizmet

Bu medya kuruluşunun tüm hizmetleri halka ücretsiz olarak sunulmaktadır. “hiçbir kurumdan yardım almadık ve bütün iş insan ve sevap için.” dedi.

Türbenin kubbesini başka bir açıdan gören hacıların gözyaşları

İmam Hüseyin’in (a.s) türbesinin kubbe görüntüsünü daha az görülen bir açıdan izlemek insanlar için çok çekici ve duygusaldır. Dervishi şöyle der: “Birçok insan, bu bakış açısıyla ilk karşılaşmada, türbeden kalbi kırılmış ve o’nunla birkaç dakika yalnızlık içindedir. bu alan Erbain gününde çok daha ilginçtir ve insanlar bu alanı Ziyaret etmek için kullanırlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

9 + 14 =