Siyonist Rejim, Gazze Şeridi’ne Tarihi Geçmiş Aşı Teslim Etti

Siyonist Rejim, Gazze Şeridi’ne Tarihi Geçmiş Aşı Teslim Etti

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Gazze Şeridi Sağlık Bakanlığı yaptığı açıklamasından sonra Tel Aviv’in 50.000 doz korona aşısını ortadan kaldırmasına neden olduğunu duyurdu.

Arap 48 haber sitesine göre, Gazze Şeridi Sağlık Bakanlığı, Perşembe günü Sağlık Bakanlığı’nın depolarından Gazze Şeridi’ne 50.000 doz Sputnik Light aşısı gönderildiğini açıkladı.

Açıklamaya göre, Gazze Şeridi’ne (Siyonist rejimin kontrolü altında) “Karam Abu Salem” geçişinden giren aşıların güvenlik ve kalite güvencesi için test edildi ve Gazze Sağlık Bakanlığı, ajansın aşıları sıkı önlemler altında test ettiğini vurgulayarak, 50 bin dozun tamamının tarihinin geçtiğini duyurdu.

Bakanlık, aşıların tarihinden dolayı Tel Aviv’i de sorumlu tuttu ve Siyonist rejimin aşıların zamanında girmesini engelleyerek ve uygun olmayan koşullarda bırakarak imha edilmesine neden olduğunu söyledi.

Gazze Sağlık Bakanlığı yaptığı açıklamada, koronanın üçüncü dalgasında ölenlerin yüzde 93’ünün aşı yapılmadığı için hayatlarını kaybettiklerini belirtti.

Gazze Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, dün Gazze Şeridi’nde korona virüsünden sekiz kişi hayatını kaybederken, 1.437 vaka olduğunu açıkladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

nineteen + 19 =